Mustin Muskelit
/

Akupunktio, Faskiamanipulaatio, Kraniosakraaliterapia, Koirahieronta

Akupunktio

 

Kiinalaisen Lääketieteen mukaista akupunktiohoitoa on käytetty jo vuosituhansien ajan sekä ihmisille että eläimille. Hoitomuotona sen suosio on kasvamassa myös Suomessa.

Akupunktiolla hoidetaan useimmin tuki- ja liikuntaelinongelmia ja kipuja. Akupunktiota käytetään myös muihin terveysongelmiin, hyvän terveyden ylläpitämiseen ja esim. tupakoinnin lopettamisen tukena. 

Akupunktiolla on saavutettu myönteisiä tuloksia mm. ruoansulatushäiriöihin, eläinten liikkeiden rytmitykseen, hengitystieongelmiin, hormonaalisiin häiriöihin, iho-ongelmiin  jne. 

Eläimet suhtautuvat akupunktiohoitoon hyvin. Käytettävät neulat ovat hyvin ohuita ja hoito on yleensä kivutonta. Akupunktiohoito vapauttaa kehon omia mielihyvähormoneja eli endorfiineja ja siksi hoidettava rauhoittuu hyvin hoidon ajaksi. 

Aluksi akupunktiota annetaan hoitosarjana 3(-5) kertaa  3-7 päivän välein. Mikäli  hoidettava reagoi hoitoihin myönteisesti, jatketaan hoitoja ja siirrytään ylläpitohoitoihin. Ylläpitohoitojen väli haetaan yksilöllisesti. Yksi hoitokerta kestää vajaan tunnin.

 

Eviran mukaan eläimille akupunktiota saa antaa henkilö, jolla on riittävä akupunktiokoulutus. Olen Suomen perinteisen kiinalaisen lääketieteeen yhdistyksen eli FinnAcu ry:n jäsen ja sen terapeuttirekisterissä  http://www.finnacu.fi/terapeuttirekisteri

 

 

Uutisia

Feed

31.01.2018

Hoidot ihmisille

Helmikuusta 2018 alkaen teen myös ihmisten hoidot Kanslerintie kuudessa. Otathan huomioon, että samassa liiketilassa vierailee myös koira-asiakkaita.   Lisää


11.09.2016

Koirien hoidot Lempäälässä

Teen koirille hoitoja myös Lempäälässä Your Dog'n tiloissa osoitteessa Tampereentie 495, Lempäälä, missä olen yleensä perjantaisin. Ajanvaraus Mustin Muskelien nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse p. 040...   Lisää